Webdesign Marijke Eken, © 2011 i.s.m Eye-T webdesign
   
 

Alle teksten en foto´s zijn copyright Marijke Eken, tenzij anders vermeld. Niets mag worden vermenigvuldigd zonder toestemming van Marijke.

 

Mijzelf

Ik houd er helemaal niet van om op het internet mijn persoonlijke leven prijs te geven. Of om mijn dagelijkse dingen te vertellen. Mijn leven is voor buitenstaanders niet interessanter dan het leven van anderen.

Alhoewel ik innerlijk een rijk leven heb, heb ik geen behoefte om daar iets over te zeggen want alles wat ik ben druk ik uit in mijn werk. Ik weet dat veel mensen mijn gallerij bezoeken om te kijken wat ik doe (daar heb je statistieken voor) en om geinspireerd te raken of na te apen. Ik vind het best. Als je inspiratie krijgt uit mijn werk dan ben ik dik tevreden maar veel persoonlijks zul je nooit op dit blog over mij vinden.  Dat is van mezelf . En alleen van mij. Kijk naar mijn werk met innerlijke ogen en je weet wat je moet weten.

Ooit hingen mijn baarmoeders op een expositie en een vrouw kwam naar me toe. met tranen in haar ogen vertelde ze me hoe de baarmoeders iets in haar hadden geopend. Dát is voor mij de kroon op mijn werk.

Gepubliceerd op: 24-03-2011


Terug naar vorige