Webdesign Marijke Eken, © 2011 i.s.m Eye-T webdesign
   
 

Alle teksten en foto´s zijn copyright Marijke Eken, tenzij anders vermeld. Niets mag worden vermenigvuldigd zonder toestemming van Marijke.

 

Een ander jasje

Geen vilten jasje maar een vernieuwde website. Daar was ik nu echt aan toe. Het webdesign is van mijzelf ( want hier en daar ontwerp ik ook templates voor websites) en Eye- T- design waar Cor en Eva de scepter zwaaien, doen voor mij de technische kant van de website. Cor en Eva, hardstikke bedankt weer voor jullie inzet om de website zo snel mogelijk af te krijgen.

Ik heb een paar 'bladzijden'aan de website toegevoegd. De workshops staan voortaan apart vermeld. Op die pagina kun je je ook opgeven door het 'formulier' in te vullen. De gallerij is uitgebreid, een linkenpagina is toegevoegd en een perspagina. Onder de perspagina  zie je de rubriek 'viltsels'. In de toekomst komen hier mijn bespiegelingen te staan over alles wat met textiel te maken heeft. Soms rechtsstreeks, dan weer in PDF. Een archief voor oude nieuwsberichten staat onder nieuws/blog. Enne........wil je Engels lezen dan switch je om.

Iets over de links. Als je op mijn pagina een link naar jou site wilt hebben dan stuur me een email. In ruil daarvoor zet je mijn link op jouw site.

O ja en niet te vergeten een aparte pagina over de viltmachine, de Seffa! PDF file met alle informatie.

 

Gepubliceerd op: 03-03-2011


Terug naar vorige