Webdesign Marijke Eken, © 2011 i.s.m Eye-T webdesign
   
 

Alle teksten en foto´s zijn copyright Marijke Eken, tenzij anders vermeld. Niets mag worden vermenigvuldigd zonder toestemming van Marijke.

 

Workshops Vilten en Verven 2013 - Nijmegen

Verschillende workshops te vinden onder  Workshops:

Vrijdag en zaterdag 22 en 23 februari: Zielzakje maken in Peize, het atelier van Jolande van Luijk. Zie www.fibreations.nl (adres graag kopieren en plakken.)

We hebben het de titel 'zielzakje' meegegeven omdat ik een onconventionele manier vilten wil delen en doorgeven. Vilten is meer dan het aan elkaar soppen van wol. Dat vilten zo populair is komt naar mijn mening omdat het naast het spinnen het allerdichts bij de 'oerziel ' ligt. Noem het spiritueel vilten bij gebrek aan een ander woord of vilten met het bewust inzetten van diepere lagen in jezelf zonder dit te hoeven uitspreken. Noem het iets van vilt maken dat je over de grenzen van het conventionele vilten tilt en als je dat doet zul je een vrijheid in je eigen werk gaan ervaren. Het is een leerproces dat in deze workshop kan beginnen.

Foto: Marijke op De Gebroeders van Limburg - markt 2012 in Nijmegen in het kader van het jaarlijks terugkerende festival.

Gepubliceerd op: 06-12-2012


Terug naar vorige