Webdesign Marijke Eken, © 2011 i.s.m Eye-T webdesign
   
 

Alle teksten en foto´s zijn copyright Marijke Eken, tenzij anders vermeld. Niets mag worden vermenigvuldigd zonder toestemming van Marijke.

 

Ecoprinten in Roemenie

Eszter Milahy is een Hongaarse vilster. Zij organiseert een viltweek in het kunstenaarsdorp Niraj St. Simon in Roemenie.Het vilten is gericht op alledaagse gebruiksvoorwerpen zoals kussens, sloffen, sjaals enz. met een eventuele Roemeense touch.

Onderdeel van de viltweek is Ecoprinten a la India Flint. Eszter heeft mij gevraagd deze workshop te verzorgen.Eszter is een gepassioneerde vilster. Zij leerde het vak van Istvan Vidak en verzorgt veel workshops, vooral voor kinderen in Hongarije.

Zie onder workshops PDF voor Engelse vertaling.

Duitse vertaling: http://eszternemez.blogspot.de/2014/03/filz-workshop-und-eco-print-in.html?spref=fb

Informatie is te vinden op haar Blog: http://eszternemez.blogspot.de/2014/03/nemez-alkototabor-szekelyfoldon.html?spref=fb.

Eszter is lid van het kunstenaarsdorp. Een oud dorp met een oude ziel. http://nyaradszentsimon.blogspot.hu/p/falutortenet.html

Tijd: 13 tot 19 juli Kosten: 255,- Euro, inclusief materiaal, kost en inwoning (3 maaltijden per dag).

Eszter is ook te vinden op: https://www.facebook.com/mihalyeszter . Heb je interesse stuur me een email voor details. Trouwens op haar blog kun je vertaling inschakelen.

   

Gepubliceerd op: 27-03-2014


Terug naar vorige