Webdesign Marijke Eken, © 2011 i.s.m Eye-T webdesign
   
 

Alle teksten en foto´s zijn copyright Marijke Eken, tenzij anders vermeld. Niets mag worden vermenigvuldigd zonder toestemming van Marijke.

 

Workshop duurzaam Indigo 27 april j.l.

Ik wil iets schrijven over mijn cursisten. Zaterdag realiseerde ik me wat voor leuke cursisten op mijn pad komen. Het zijn allemaal stuk voor stuk mensen die enthousiast zijn, gedreven, graag iets willen leren en ontwikkelen en de samenstelling van de kleine groepjes zijn op een of andere manier altijd heel harmonieus.

Iedere cursist brengt zichzelf mee en voelt zich op haar plek tussen andere cursisten. Men stimuleert elkaar, heeft aandacht voor elkaars werk, leer van elkaar en dat maakt de het groepje zo op elkaar ingesteld zonder de eigen individualiteit te verliezen. Er is geen ' groeps-moeten', er is geen groepsdruk, slechts een inelkaar vloeien en elkaar energie geven. 
Op een afstand zie ik dit gebeuren en ik ben zo dankbaar dat ik deze mensen mag begeleiden en iets aan kan bieden. Ik wil mijn cursisten vanaf deze plek dan ook hartelijk bedanken voor de keuze die wordt gemaakt om bij mij workshops te volgen want ze komen uit alle delen van het land en zelf uit Belgie. Wat kan een lerares nog meer wensen dan dit soort deelnemers.

 

Gepubliceerd op: 28-04-2013


Terug naar vorige